lund + v34+0

Idag går jag in i v 34+0 , tiden går fort. Men samtidigt sakta.
Var inne i lund idag & de gick SUPER BRA!! :D
Hon tryckte o klämde & checka läget.. Hjärtat slog på som bara den efter åt. Sprattlade för fullt där inne.
Mätte magen också, VÄXT en del.
Så nästa gång jag ska in så som är om 2 veckor. Då ska jag på flödes, vanligt UL & UL för "för stora" barn. Spännande, ska träffa läkare också ifrån förlossnings avdelningen! Som ska bedömma om NÄR jag ska bli igångsatt.. & de kommer bli runt 2-3 veckor!

Nu väntar jag bara på att vår hyresvärd ska ringa o säga att vi kan flytta in! För nu börjar de bli brottom.
De är liksom ingen lek som sagt!! JAG vill iallafall att allt ska vara färdigt & allt på plats innan vår plutt kommer ut.Tror faktiskt att dem flesta vill ha allt på plats innan något stort händer i ens liv!


Hon blev dessutom chockad av att mitt blodtryck håller sig! Eftersom jag SVULLNAT en hel del..
135/75 & ingen äggvita. Super bra! :)

Nu blir de luch & vila! I need.
Ha de så bra sålänge.
Puss♥


Huvudet hade dessutom sjunkit ner en bit till.. :)
SÅ lilleman är beredd, han gör sig redo! ♥

tisdag + läkare

Hejhejhej..
Som ni sett så har jag inte varit så aktiv på bloggen.
Har tänkt skriva, men lite dåligt med tid & när jag väl haft tid har jag inte haft någon lust.

Åska i luften eller?! ser lite mörkt ut på vissa håll.
Men de behövs, även om jag HATAR åska verkligen.

Idag ringde min läkare, han tyckte att de fanns LITE höga värden.. & de va oftast vid lunch. Men JAG själv tycker att värdena är bättre. Medelvärdet låg på 7,8 eller något. Men de är ju tack vare för att ligger mitt socker lite högre än vad de ska, så kollar jag de oftare för att se så de går ner. Men annars va de väll bra! Ska in till BM imorgon, så får vi se vad vi kommer fram till & vad hon har att säga! Hoppas självklart på något possitivt.. :) Men vi får allt se vad som sker...

Svullen som man är både fötter,ben&fingrar! ÖVERALLT verkligen..

Helgen har dessutom varit suverän. I söndes var vi hos svärföräldrarna,helt undebart! Mamma&Micke var också med. De blev grillat! Så gott det var.. :))

Lägger in några bilder som är nya & tagna förra veckan! :))



Johan&Sandy i ringsjön i lördes! :)


Mamma, Johan & Sandy :)


Robin :)


Robin,Mamma,Johan & Ludvig. Jocke är i vattnet med Sandy!
4
Anders & Micke :)

Pia :)

Micke,Mamma & Anders :)

Fredrik & Robin :)

Trollen vi hade med oss :) anders&pia! :)


Robin igår :) <3

Fredag + svett

Idag är de fredag. Fattar ingenting.. Robin har ju varit hemma. Så kändes som fredag igår. Man blir ju helt förvirrad! HAHA! Aja, de är JÄTTE varmt ute.. Svettas som bara den, så blir väll duschen snart, en riktig kall dusch!
SKÖNT..
Händer väll inte allt för mycket, har inte ork eller lust till något! Min mage klöddar, får ta i för kung o fosterland när jag ska försöka bajsa! Ibland går de jätte bra.. Men inte alls ibland. Skit jobbigt verkligen.. & mensvärk på de SOM ATTANS! Så mår inte helt hundra.. Men de får gå. Hoppas iallafall att allt är bra med er?
Skulle på mammaträff i lund egentligen idag, men blev ej så. Skulle hitta på något med min bror. Men han skulle jobba o har inte slutat än.. Men hade nog inte åkt ändå, pgr utav att de är som de är.
Men de är väll snart över hoppas jag! :)
Ha en skön fredag :)




Inget vidare.... + v33+0

Idag var jag med mamma inne i Lund. & de va inte alls kul kan jag berätta. Värdena dem tagit visade INGET bra alls.
Rent ut sagt skit JOBBIGT att se henne så ledsen o frustrerad.. Vi hade ju hoppats på att de skulle vara iaf LITE bättre. Men inte de nä. Tjii fick vi! Känns skit för mig samtidigt, att jag drar upp henne varje morgon pgr av att jag inte klarar av att vara själv, hatar mig själv verkligen för det!!! Men vad ska jag GÖRA?!!!?? Skit jobbigt, att inte veta hur man ska gå till väga.. Men jag hoppas INNERLIGT att detta skitet går över när min graviditet är över.. & hoppas verkligen på det bäst. För de påverkar liksom inte bara mig, utan min mamma, robin & mina vänner!! & de är verkligen inte alls kul.. Mår rent ut sagt skit av de.. & tyvärr så förstår vissa inte hur de känns.. Även om man berättat o förklarat hur de ligger till.. Därför tänkte jag berätta LITE grann om hur jag känner de med min panikångest! Så kanske ni förstår!

Min panikångest har jag kännt av tidigare, men jag har alltid kunnat vara själv. Absolut inga problem.. Har liksom bara vatt innan att jag har kännt obehag av att sitta på te.x en hållplats mitt ute i ingenstans där de bara finns jag! & att åka hiss klarar jag verkligen inte av. & låsa toaletter.. Jag får rent ut sagt PANIK! Skakar,hjärtklappning,svårt att andas, yr & vet inte vart jag ska ta vägen! Tänk er att ni åker hiss o den stannar & ni sitter där. Klart ni får panik? Så får jag VARJE gång jag blir lämnad själv.. Klarar inte av de alls. De syns kanske inte på utsidan, men när jag väl får mina attacker så SYNS de.. För då är jag inte alls med, eller så pillar jag mig i håret o rör på benen eller så. Ni kommer tycka att jag är PSYKOPAT!! Får ni absolut göra, men hade ni suttit i den situationen som jag gör så förstår ni nog. Hoppas verkligen för förståelse.

Idag går jag in i v33+0 :) Känns fantastiskt bra. Nästa onsdag går jag in i v34+0 & då ska jag på BM besök o då ska hon mäta o ser hur magen växt. & har den växt allt för mycket. Så ska vi diskutera igångsättning! Men vi får allt se. Spännande :) Längtar så efter vår plutt. ♥


du är världens bästa! jag älskar dig mammi! ♥

RSS 2.0