hick hick

Första gången jag känner av att vår lilla plutt hickar.
Kände bara hur de börja bulta o hoppa. Kändes som en JÄTTE hög puls.
Kännt de smått innan, men inte såhär. Så underbart! En helt fantastisk känsla verkligen.



Världens underbaraste !

diabläkare + packa

Idag är de ju tisdag o då ringer alltid min diabetes läkare som vanligt!
Värdena ligger bra, men vissa är för höga. Det kan bero på att jag kollar mitt socker så pass ofta som jag gör..
Han frågade dock om jag åt mycket kolhydrater! Hmm, nej säger jag! För tycker inte jag äter så extremt mycket kolhydrater. Kolhydrater gör ju så att sockret höjs RÄTT så mycket. Men de tar en stund innan de stiger. Ganska så drygt.. Nudlar kan man te.x inte äta. De är ju livsfarligt. Sockret stiger som attans utav det.. Iallafall så höjde han mitt insulin. 30 Lantus i nattinsulin, fast delat upp de så tar 30 på morgonen.. & sen ska jag ta 44 Novorapid!! Ganska så mycket. Så inte konstigt att vår lilla krabat växer en förmögenget! Men finns inte så mycket man kan göra åt det.

Packa,packa & åter igen packa! Egentligen skulle vi flytta in imorgon... Eller de står på vårt kontrakt.. Men blir snart iallafall! Eftersom dem ska renovera den. Byta fönster o måla om & byta golv i ena rummet.. Men hoppas så klart att de går snabbt!! För vill inget hellre än att få undan allt nu & få de på plats.. Kan inte leva i denna röran vi har nu.
Lådor överallt & tömda hyllor som vi fått av grannen nu när hon flytta. Som Johan&Robin bar in i lägenheten. Som står o tar en massa plats.. Men usch, vill bara bort här ifrån nu! & komma till ro innan plutt kommer i den andra lägenheten.. ÄNTLIGEN, så funkar tvättmaskinen! Så ska tvätta allt ikväll. Grannen kom o knackade på o berätta att de va en packning som gått.. SNYGGT!!! hmm.. Aja, så sa jag att hon kunde tvätta lite till på min tid, så ska jag tvätta sen! :) Får vara snälla mot varandra. hihi! ♥


Solen skiner som bara den.. Varmt som attans! Svetten bara rinner av den! Underbart.. NOT!!!

Måndag + livmodertappen

Då va de måndag IGEN!
Veckorna går rätt så fort ändå tycker jag.. Även om allt går ganska så sakta just nu!
Väntar på att vi ska få flytta in i vår nya lägenhet. Som vi längtar, o speciellt att få allt i ordning.
Då ser vi vad vi har till vår lille plutt också, för nu ligger lite där o lite här!
Spjälsäng o så ska förberedas också då såklart! :) Som står hos Robins föräldrar nu. Dem har fixat allt till den, o köpt sängen! Tack, ni är underbara! ♥

Vissa ord är ganske inte så trevliga!!!
Livmoder tappen börjar dra ihopa sig nu, så nu bevisar de att de snart är dags, underbart! Första gången jag "kände" den va när jag torkade mig, tänkte vad är de för något?! Trodde först de va klitoris. Men tänkte den är inte stor,dallrig o jätte mjuk?! hmm.. Sen när vi pratade om förlossning när jag va hos BM så nämde hon ju detta. Så då koppla man de. Den viker ju ut sig, o är lång o hård i början. Sen när de börjar bli dags o så, så drar den ihopa sig o blir mjuk! :) Längtar verkligen tills jag ligger där :)))  Spännande..

Sen skulle vi tvättat kl 15 idag! Har vi fått gjort det?!?!?! Nej... Pgr av att tvättmaskinen är sönder.. Har vatt de nu i ÖVER 1 VECKA!!!! Blir så satans förbannad.. Konstigt att man konstant är på dåligt humör,när allt går snett? & folk klöödar... Som grannen sa, 2 dagar kan man köpa, för de är klart att en tvättmaskin kan gå sönder!! Men fan inte 1 vecka.. De är skandal... Verkligen!! Inga kläder, ingenting! JIPPI... Han skulle komma idag, o fixa de. Men inte dykt upp än o de är 3 timmar sen nu.. Blir tokig. Kommer den att fixas ikväll, tro mig! Jag kommer tvätta HELA NATTEN!! Skiter jag fullständigt i.. :D Ja förlåt, för att jag är sur o klagar.. Men läget är tyvärr så nu! När allt går åt HELT fel håll!


Världens finaste svärföräldrar! ♥

eslöv+nova

Idag gick vi upp lite senare, så har iaf fått sova ut!
Mamma kom med bredda tunnbröds rullar till frukost. MUMS!
Sen blev de att köra till eslöv o kolla marknaden. Så trevligt! Hitta lite grejor.
Pruta gick också bra ;) Såklart så hittade vi små söta strumpor o en pyjamas! Helt perfekt.
Såklart blev de munkar också. Tjockisar..
Träffade Haley&hennes mormor också, sötunge ♥ verkligen, mamma visade henne vad vi köpt! & Haley ville verkligen ha de direkt.. HAHA! men hon får de sen när hennes mamma May är med :)
Träffade mormors syster också, hon stickar själv, så hon skulle göra en filt till vår lille bebis. En men vita blommor o grönt runtom. Så snäll ♥ Hon har redan gjort mössor,raggsockar & koftor. Jätte fina grejor!
Sen blev de en tripp till Nova lund. Robin skulle ha en krigsspel, min lilla gosse! ha..
Käkade på McDonlads, verkligen under all kritik! Fyfan. Sen blev de att röra sig hemåt igen.
Jätte trevlig dag. & nu blir de att bara ta de lugnt, kanske starta en film i sovrummet. För min kära sambo ska ju spela tv-spel! SUCK..

Den här smittan eches, från kreatur! många som har blivit smittade av den nu i sverige. Tror de va 125 stycken eller något liknande. Smittas av djur, saliv & avföring! USCH! Hädan efter blir de att ha EGET glas & att inte dricka ur andras eller låta någon dricka ur mitt! Nej tack, mesig kanske! Men inte så trevligt.

Hoppas ni haft en bra söndag!




Snyggingen i peruken han köpte idag! Till en speciell dag..
Kan inte nämnas här ifall ngn skulle läsa som ska va med på den dagen! ;)



Hässleholm

Idag va de lördag..
Vi steg upp vid 07.00 tiden imorse, skulle upp o fixa till sig & så!
Självklart skulle jag ha varm chokladmjölk med mig! Så gott. Blivit beroende av de nu. ;)
Gör de med kakao,mjölk & sötningsmedel! Super gott..
Mamma&Micke var här o hämtade oss kl 8.15 ungefär. Sen körde vi mot höör.
Skulle möta upp dem andra där, som är med i deras raggar klubb.
När vi väl kom upp till hässleholm så gick vi lite o kollade på alla bilar & gick på "marknaden"..
& Mamma fick känning "lågt blodsocker", hon mådde SKIT rent ut sagt.. Hon höll på att falla ihop. Så jag & Micke fick ta henne i vars en arm o snällt dra med henne ner till bilen igen, för att få i henne mer "socker".. Så hon fick vanlig cola & käkade 2 mackor. Så hon började bli bättre, men nu mår hon bra igen! & såklart fick jag panik som vanligt! Hatar när de händer, för hon svarar inte o ögonen är inte som dem ska & benen viker sig! Så folk trodde hon va STUPAD verkligen.. Men de var hon icke.. Usch, men nu är de bra igen! Som tur är :) Mamma♥
Sen efter ett tag så fortsatte vi att kolla lite o gå rundor. Hur trevligt som helst. Fanns massor av saker med Elvis, fanns en slips med Elvis! Riktigt fin & 50:- riktigt billigt..
Fanns också massa bodies o små tröjor till små bebisar & barn i 2-4 år. Jätte fint! & såklart kunde man inte låta bli att köpa en söt liten bodie! 0-3 månader.
När vi kom hem kände jag mig febrig o dann! Frös o yr.. Hemskt. Men nu är de lite bättre iaf! Efter maten.

Nu har vi nyss käkat kina mat & kollat film! & nu blir de fotboll............. PUST! Vill inte kolla på de, men har inte så mycket till val. Annars har vår dag varit perfekt! ♥
Tack till mamma,micke&robin som gjorde min dag super bra!
Sen blir de att krypa ner i en varm säng & bara mysa.
Ha de så bra :) ♥





undersökning + igångsättning.

idag va de ju dags att åka till lund på undersökningar!
först skulle jag på flödesundersökning & allt var jätte fint! & de följde kurvan o kärl såg bra ut! Jätte fint.
sen skulle jag på UL o kolla lite, plutt hade växt en HEL DEL. Hon som kollade sa att de var en liten tjockis
hade växt en del om magen, väger nu 2466g.. 23% "för stor" men som sagt hellre för stor än för liten :) Vår lilla tjockis bebis. Hihii!
sen skulle jag träffa BM & de gick också bra, blodtrycket låg på 120/70 helt normalt, inget äggvita! Men hon såg i mitt ansikte att jag svullnat. & har gjort det en del.. Vi lyssnade på hjärtat o de va också TOPPEN, 145-150 låg de på. Precis som de ska. Kände o klämde på magen o de var fint!
Sen sa hon de att vi skulle kolla hur magen växt i v34 när jag ska in igen, o då börjar vi nog prata om igångsättning!
Eftersom plutt växer så. & att blir de en STOR bebis så blir de kejsarsnitt & då snackade hon om 5kg sa hon.. Men vi får hoppas på att de håller här & stannar upp lite. Men gör ABSOLUT inget om lillfisen vill ut snart ;)
Så allt är bra med oss! HELT UNDERBART!

Tack för en bra dag Mammi ♥

Sen körde vi ut till Nova & kollade lite. & lindex på Nova är verkligen PISS!! Enligt mig..
Vi eller rättarsagt plutts mormor köpte 2 bodys & "hängsleshorts" på H&M så fint! & tack mammi!


En blå & en vit body :)


& en liten vacker fot på vår älsklings hjärta! ♥



Torsdag

Dåliga på att läsa ser jag! Tycker ni de är tråkigt, berätta om fråga om ni vill veta något! Så skriver jag om det istället!

Igår va de ju inte som väntat, blev skit av exakt allt.. Men de löste sig till slut, som tur va! Missförstånd, inget ovanligt att de blir så via telefon.
Men känns underbart att de är löst iallafall! ♥
Idag tänkte jag blogga om hur mitt liv sett ut tidigare, la o funderade på det innan imorse..
Men just nu känner jag inte för de längre! Så får se om de kanske kommer ikväll om jag har tid, eller om de kommer imorgon! Får se när jag har tid för de LÅÅÅÅNGA inlägget isåfall.. Imorgon ska jag in till lund, på Flödes undersökning, UL & träffa BM! :)
May,Hampus&Haley kom hit en stund! Prata o mös , underbart! De lilla livet är så fin! ♥ & självklart hennes föräldrar också helt fantastiska. ♥ Ni betyder en förmögenhet! & de hoppas jag att ni vet om.

Nu väntar jag på Robin & hoppas han kommer snart.. Blir mat & packa lite.
Sen ta de lite lungt väll.. Myspys! Får göra dagen bättre än va de blev igår! ♥

& Tack till min fina mamma för du ställer upp! & Tack till pappa för pratstunden! ♥


Onsdag + v 32+0

Då va de onsdag idag.. Ingen speciell dag!
Går in i v 32+0 idag! :)
Igår va de ju kulturkalas, de va inget att hurra över precis! Tyckte inte jag iallafall..
Men träffade lite trevliga människor. :)
Hade de trevligt med Robin,Mamma,May,Hampus,Haley & Corneila! :) Mycket skratt & flumm!
& såklart va de inte en Anna&Haley dag igår.. Hon slogs o drog i hår.. HAHA! Men jag tycker om henne ändå!
Hon är mitt lilla charmtroll den sötingen, jag fick iaf en puss! & lite mys. Men de va inte mycket haha.
Sen när vi kom hem så blev de varmchoklad mjölk & BB! Sen hoppa vi i sängen direkt. Trött o ont överallt.

Ska försöka packa lite
, o se hur långt jag kommer.. Hm! Sen har jag ringt Ringsjö energi o sagt upp elen & flyttat den till den nya lägenheten!
Sen blir de antagligen bara att slappa.. Trött & mår illa o känner mig smått irriterad.. Fråga mig inte varför!
Men blir galen av att bara sitta i denna jälvla förbaskade lägenhet.. Vill hitta på saker. Som dessutom får tiden att gå.. För nu går allt i slowmotion! drygt... Innan gjorde man alltid nått, men nu händer absolut inget! Konstigt att man mår som man mår..
Aja sluta gnäll!!!!!


Magbild v 31

Tisdag + dialäkare

Tror de är måndag idag.. Knäppt aja!
Hur är de med er alla?!
Själv är de inte SÅ JÄTTE BRA!
Trött,hängig & yr.. Känner inte för nått alls över huvudtaget..
Får se hur de blir med kultur kalaset! Om man känner för att traska ner eller hur man gör.
Har snackat om att träffa May,Hampus&Haley! & de vill jag jätte gärna..
Dessutom så kom Michelle imorse, blev inte så mycket sovande! & de blev de inte inatt heller..
Så inte konstigt att man är trött & helt väck.. Menmen...........
Idag ringde min efterlängtade läkare DAG URSING! :D
& jag blev överlycklig att de var han som ringde..  Vi höjde nattinsulinet ytterligare till 28 som jag ska ta på kvällen..
Men de andra e detsamma! Kommer bli en chock sen när plutten är ute, o jag kommer inte stick i den STORA magen & kommer inte ta SÅ MYCKET insulin. Kommer bli en liten förändring! Men de kommer gå bra :)
Nu ska jag nog vila en stund, sen får jag väll snällt göra vid mig o gå ner till byn!
Kan ju hoppas att vädret håller sig bara.
Ni får ha de så bra & var rädda om er.

Måste visa vår underbara kise, kolla som hon ligger! haha, charmtroll! ♥




Full fart

Idag har jag varit med mamma inne i lund.. De va ju inte SÅ jätte bra precis.. :(
Men hon fick följa med hem iallafall, d är det viktigaste! & finns inte så mycket att göra. Utan att vara på täta kontroller.
Sen stack vi hem till Mormor en runda på e.f o snackade o fika lite! Mycket trevligt.
Mycket skratt, har varit helt flummig hela dagen.. Skumt, eller nej har bara varit ÖVER trött..
Sen blev de hem o fixa mat o så.. Sen skulle Robin hämta möblerna hos Lotta så han & Johan gick dit o fixa det..
Tack ännu en gång för dem fina grejorna :) ♥

Sen blev de lite vila & Johan stack iväg med Tim o hämtade Robins spel som varit BORTA ett tag..
Sen kom dem hit, o jag "slumra" till på soffan! Sen kom Robin o dryga sig..
De blev att dra ut, så dem fick spela lite fotboll! Jag & Tim va domare. ;D Vet inte hur många ggr jag var rädd för den JÄKLA bollen.. Ducka o hade mig! Hmmmmm, mes!
Robin köpte dessutom en Daim strut till mig som gjorde mig på bra humör efter väckningen.. Cutie ♥

Nu Har jag tömt vårt vitrin skåp på allt porslin & alla glas o så! Så nu är d inte mycket kvar att göra inne i stora rummet.. Tack o lov! Sen är de bara sovrummet,köket,gardroberna & "skrubben".. Sen är de över..
Så ska få gjort de till helgen iallafall är de tänkt! Eftersom vi vill ha de färdigt inför flytten! Så de går snabbt att städa o så..
Nu är de big brother & sen sängen!
Ha de så bra & var rädda om er!
Puss!




Luring alla

Idag har vi fixat & donat nere i källaren. Tömt förråden & så!
Känns SKIT bra. Så har vi de gjort iallafall. Ska tömma uppe i lägenheten också..
Rensa lådor o fylla lådor. Flytten sker ju snart.. Ska försöka få tag på hyresvärden på måndag.
Så jag kan säga till honom om färgerna vi bestämt oss för...
Vi bara LÄNGTAR efter vår nya lägenhet.. Ska bli skönt med större utrymme.

Gick in o läste på aftonbladet, att jorden har ju inte gått under! Blev bara lite dimma. HMM!
Idiot, skrattretande alltså!

Fattar inte hur man kan vara så fontad att gå ut med en sån grej!

Hoppas ni får en härlig lördag!
För övrigt så vill jag FÖDA NUUUUUUU!





Fridaaaaaay

Idag är det fredag!
Robin va hemma tidigt idag :) helt underbaaaart..
Har inte gjort så värst mycket idag, plockat undan lite & ringt några viktiga samtal!
Men en viss person jag måste ha tag i, hör varken av sig eller svarar mig! IRRITERANDE..

Jag är inte på STRÅLANDE humör idag.. Inte för fem j*vla öre alltså.
& de blev ju inte bättre av att en idiot kommer med kommenaten. *h*n är död* !!!
Bara för jag sa att vår plutt inte rörde sig lika mycket längre, vilket beror på att de börjar bli ont om plats där inne.
& börjar lägga sig till rätta.
Så de gjorde inte min dag bättre kan jag ju säga. Så just nu vill jag inte ens SE DIG!!

Annars blir de en lugn fredag, mysa & ta de lugnt. Imorgon blir de ju full fart med packning & grejor till flytten
.

& ett stort grattis till lille Mion,som blir EN MÅNAD IDAG! :)
& såklart grattis till Sofie & Marcus som varit lyckliga föräldrar i en månad!
Han är så fin er lilla pojk! ♥


Grattis till er!

Fick ett sms idag ifrån Emma!
Min halvbror's mamma.


Att deras lilla flicka kommit till världen!
Så fin hon är , en riktigt liten prinsessa.
Ett stort grattis till ert lilla troll.


Sweet girl!

Ändrat

Har suttit o googlat , o kollat runder en massa!
Hur man kan fixa sin blogg.. & jag har försökt lite själv..
En dag kanske jag också blir bra på det ;) HAHA!
Aja, har försökt!
Ni kanske inte gillar den, men jag tyckte den blev helt okej :)
Kommer nog ske några ändringar till..



Torsdag

Idag är det Torsdag. & dagarna bara springer iväg.
Eller de är bara jag som tycker det?
De börjar dra sig mot lördag! Tror ni att något sker?! HAHA!
Vi ska iallafall fixa o dona här hemma. Flyttar ju om 2 veckor.. Så de är dags att börja!
Ska flytta grejor ifrån förrådet, till dem nya förråden! & sen blir de att rensa i lådor i lägenenheten..
Massa SKIT som ska slängas.. Sen ska vi hämta möblerna hos grannen.
Sen blir det god mat på kvällen, kassler potatis & brunsås! MUMS!
Mamma,Micke ska vara här o hjälpa till där är en del saker som är tunga!

Skulle ringa o säga upp elen idag, o flytta över den så vi har den i den andra lägenheten när vi flyttar in.
Kan ju vara rätt så bra! Men dem hade någon utbildning.. Så får ringa imon! Ska ringa till vår hyresvärd också & berätta koderna till färgerna som vi valt! TOPPEN! Lääääängtar så fruktansvärt mycket!


En gammal flipp bild! ;)

v31

Idag går jag in i v31+0.
Helt otroligt vad tiden går fort. Va nästan precis jag fick reda på att jag var gravid!
& min diabetes läkare skulle ringt igår, men de va ingen som ringde! :/ skumt..
Får väll ringa in där imon & kolla upp det.
Idag stod de på schemat, tvätta & fixa färgkartor! :)
Så de är färdigt. & vi har valt färg! Kom överens, även om vi inte brukar göra det så ofta om sånna grejor!
Robin skulle klippa sig halv 6, så vi stack dit. Sen kom May,Hampus&Haley!
Vi stack o käkade glass, kulglass! Så gott..
Så dem har nästan precis kört hem, & nu är de bb & te :)
Sen blir de sängen.


sötnosar! Haley kollar på Robins örhänge.. ♥

äntligen

Idag har jag sovit JÄTTE JÄTTE länge..
Gick upp imorse, sen gick jag å la mig igen.. Vaknade & somnade om igen!
HOPPSAN! haha.. aja.

Idag har vi skrivit vårt EFTERLÄNGTADE kontrakt! & fått kolla på lägenheten!
Toppen.
Så imorgon ska vi vandra upp till PoG & välja färg till vår lägenhet.
Känns super bra! Så flyttar om 2 veckor. Men inte säkert dem var helt färdiga då.
Så blir iaf den första veckan i Juni månad..
LÄNGTAR SÅ! :D

Nu inväntar bigbrother! & nu kollar vi på kniven mot strupen! ;)

Tänker ändå mycket på snacket om att "jorden ska gå under".. USCH!!
Men får sluta tro på sånt skit..


Dåligt

För det första har jag inte bloggat på 2 dagar! Ska jag vara helt ärlig så har jag inte känt för det.. Pgr av att de varit massa klödd! Med hyresvärd o så.. Blir tokig!! Fattar inte hur man kan göra så! Men från de ena till det andra, så va vi i ystad i lördes! Vi körde raggarbilen dit, åkte med mamma&micke! Så åkte vi till mormor&sven i husvagnen! Mycket trevligt. Det bjöds på grillat & stekt potatis sallad o bagett med vitlöks smak! Det var verkligen jätte gott, & en toppen dag! Vi gick upp vid vägen o kollade på bilarna som rullade förbi.. Men gick tillbaka efter en stund, börja ju ÖS regna! Tråkigt verkligen.. Jag mormor, sven o mamma gick tillbaks först! Blev av med robin o micke! Dem stannade kvar en stund! Sen fika vk, & sen gav oss hem vid 22 tiden! Nu ska jag kolla klart på bigbrother! Sen sova, :) Inga bilder för blev blogga från mobilen!

Våfflor & prat

Idag har de varit en toppen dag faktiskt!

Johan kom hit klockan 19.00, skulle kolla på lägenheten.
För han flyttar in här den 1 Juli.
Ska ta över denna då! Trevligt.
Har suttit o snackat om allt mellan himmel o jord, verkligen ALLT!
Jätte trevligt verkligen..
Har precis käkat våfflor med socker o sylt! MUMS...
Kollade big brother o så. Men blev inte så mycket av tittandet.. HAHA!!

Snart är fredagen den 13:de slut! hihi, underbaaaart!



Fredagen den 13de & BARA SKIT!

Idag är de fredagen den 13de.
Den enda fredagen den 13de vi har detta året!
Har inte haft någon otur idag. ÄN iallafall! Men får hoppas att vi slipper de.
Brukar inte, men man ska aldrig säga aldrig som sagt..


Som sagt, igår skulle vi ju skriva kontrakt & kolla den nya lägenheten!
hmm... De blev ju inte riktigt så nä.
Skulle träffas 17.30. Han sa att han kunde bli lite sen, men så sa jag slå då bara en pling så vi vet.
17.45 så, har han varken ringt eller dykt upp! Så jag ringer honom,2 ggr!!
Inget svar.. & jag blir mer o mer förbannad.. Så jag skickar till hans dotter, o efter en stund ringer hon upp..
han är på pog, han fastna där. Han skulle äta där för dem bjöd på mat grillat. Han undrar om han kan komma senare om ni ska vara hemma.
Jag svarar: Okej? Ja men de kan han göra.. De är lugnt!
Vi väntar o väntar.. Jag skickar o frågar om hon vet när de slutar o de visste hon inte & de visste tydligen inte han heller..
Så jag gick här o var förbannad, tillslut sa Robin.. Vi sticker ut o kör en runda.. Så de gjorde vi...
Vid 20.30-21.00 så va vi hemma igen, o vi hade inte hört ngt! Sen skickar hans dotter att hon pratat med honom o då hade han sagt att de blev lite sent & att han skulle ringa mig direkt.. & att han tänkte komma in som idag!
Ingen ringde..& ingen har dykt upp.. Så skickar hon att jag ska ringa honom, så tänkte jag näää, de gör jag bannemej inte! Jag har ringt o jagat honom vad jag ska..
Så nu är jag så arg&besviken på hur man kan lova en sak & bara skita i de?! När han hyrt ut vår lägenhet, så den personen ska flytta in den 1/7... KUL!! & vi får inte reda på ett SMACK!!!
Spännande (Y) , går de o va något annat än förbannad & jävligt ledsen?! Nej, skulle inte tro det..


Så idag blir de att bara sitta hemma o ta de väldigt lugnt o lugna ner nerverna!
Mysa i soffan, framför tv:n. Men min underbara sambo, blev kebab o pizza till mat idag! Gott & nu inväntas en härlig mys kväll med min älskling! & vår sprattlande lilla filur i magen! :) ♥
Hoppas ni får en bra fredag! ♥



google bild.

Torsdag

Idag händer det inte allt för mycket.
Igår åska de, usch! gillar de inte alls! Men de behövdes verkligen.
Miche kom imorse, mamma ville ha sovmorgon! haha..
Så vi sov lite extra & sen kom Jane o hämtade oss så vi åkte till netto.
Sen hem o käka lunch & nu inväntar en glass när maten smält!
Nu sitter vi bara o tar de allmänt lungt!
& jag vill tacka May för den fina bloggen du fixat till mig. ♥

Skit tråkigt inlägg! I KNOW.


v30

Idag går jag in i v30+0.
Tiden har bara runnit iväg.
Nu är de inte lång tid kvar, spännande!
Helt underbart! Full rulle i magen nu efter vi var inne hos BM.
Känns helt underbart att plutten rör på sig. JUST LOVE IT!
Kan faktiskt inte påstå att jag har VÄRLDENS dåligaste graviditet, men verkligen inte VÄRLDENS bästa heller.
Men som sagt, de är verkligen värt varenda smärta,tårar & verkligen allt!
Man får blicka frammåt, & tänka på det bästa o tänka på det fina lilla livet jag bär inom mig!





Du är så fin! & vi längtar såå efter dig.
Du bara vår & världens finaste för oss! ♥

BM förlossning

Kom hem från lund för en stund sen.
När vi väl kom in där så lät de som in i bombens, & när vi skulle gå in där till trapporna så va brand dörrarna nere.Blev helt orolig! Barnmorskorna sprang in o ut ifrån förlossningen & ville ha tyst på de där larmet.
Men port mannen kunde inte stänga av de fråns branmännen kom! & de tog cirka 5 min sen va dem där.
Stackars alla små bebisar & mammor! Helt livrädda kan jag tänka mig.
Men de brann inte som tur va, utan de va folk som jobbade i hisshallen som hade borrat snett så larmet gick igång!
& de var inne på neo avdelningen också. & där finns barn som är förtidigt födda o så! Inte alls bra för deras små öron o hjärnor. Min barnmorska sa att det var inte ALLS bra, för de små liven kan få hjärnblödning pgr utav de.
Så hemskt iallafall!

Skulle in igen på en vanlig kontroll & prata om förlossningen.
Allt var bra med den lille & med mig :) TOPPEN!
Fast har varit lite smått orolig nu igår, för då va de inte som de brukar!
& det berätta jag, men hjärtat bankade på som de skulle & hon klämde o kände.
& då sparka de lilla livet till o snurra runder där inne, så pulsen gick upp!
De var det hon ville så hon såg att pluttis reagerade! :)
En underbar känsla!
& att prata om förlossningen va helt klart kul & spännande!
Pratade om vad som händer med allt & hur de ser ut. & om bedövningar.
Fanns väll vissa som lät okej, som inte va så med sprutor o så!
Så vi får se vad som händer, när den tiden kommer!
Så ska jag vara ärlig, så är jag inte alls rädd inför förlossningen JUST NU iallafall!
& det känns toppen! :)


Längtan efter dig tar kål på mig! Vill ha dig här NUNUNU! ♥


Underbart

Idag har de verkligen varit en toppen dag! :)
Värme & svett! ;) HAHA!
Först var jag o mamma på dagen som vanligt :)
Vi gick o la oss, somnade o vaknade vid 11 tiden!
Sen körde vi ner o hämtade Emma Wendler, & körde till netto. Sen blev de hem igen & käkade lunch!
Blev att sitta i solen ett tag, GUD SÅ SVETTIGT! Snyggt, absolut!
Mamma&Emma drack lite kaffe & jag höll mig till kolsyrat vatten, toppen!
Sen körde mamma & jobba. Så jag o Emma sprang ner o slängde in tvätt, sen iväg till Jeanette!
& där träffade vi Sandra Wendler :) Mycket trevligt!
När vi sen kom hem så blev de ner en runda i tvättstugan igen, sen snackade vi en massa om gamla saker & allt! Helt underbart :D .. När jag börjar på maten, då ringer Johan o frågar om vi ska grilla. TACK FÖR DEN! ;)
Så blev att Johan & Tim kom hit o grilla & jag Emma & Robin åt fläskpannkaka! :D Lika gott de!
När Robin kommer hem tar han en skål med vatten & kastar på Johan, de va så allt de roliga börja.
Sen brottas dem o håller på lite. Sen när Tim&Johan sitter o äter så kastar Emma en halv dl vatten på johan.
Han tror att de är Robin & kastar potatissallad på fönstret i köket & drar sin kladdiga hand på altandörren! YES!!
HAHA, sen hade han & Emma verkligen MATKRIG! ;D Detta har gjort min dag så HIMLANS bra! :D

Tack till er fina människor! <3










Värme

Hej Hopp Alla Glada!
Hoppas allt är bra med er? :)
Skulle bloggat igår, men de gick inte. Massa klödd här på bloggen tydligen.
Skrev JÄTTE långt inlägg, om drömmar som jag drömt. & helt ärligt så orkar jag inte skriva om det!

Idag va de upp i tid & fixa till sig o iväg.
Skulle med mamma in till Lund, hon skulle till doktorn..
Hon följer med mig & jag följer med henne :D Underbart!
Aldrig kul att åka själv, tycker inte jag iallafall!

Vi käkade glass efteråt. MUMS!
& vet ni vilken jag åt? :D
MAGNUM DOUBLE CARAMEL :D
Hur gott var inte det? Super gott.. Trodde aldrig den skulle komma tillbaka.
Men den fanns inne i lund på pressbyrån på blocket! :)

Sen när vi väl kom hem så blev de att äta & plocka undan disken!
Gick ut o plockade undan lite på altanen. Guuuud, gräset behövs verkligen klippas ;)
Men orkade inte gå ner i källaren o hämta den LÄNGST in i förrådet. Så de får bli till helgen.
Sen ringde jag min hyresvärd, han tycker nog att jag är fruktansvärt dryg ;) Har ringt o ringt!
Men han förstår nog att man vill veta & ha information! Han ska ringa mig på onsdag förmiddag, så vi ska bestämma en tid på kvällen så vi kan skriva kontrakt på den nya lägenheten & snacka lite! För Robin ville ha diskmaskin där också! De underlättar ju en del faktiskt :)
Sen somnade både jag o mamma på soffan , vaknade till o då såg jag Robin i hallen skrattandes & kollade på oss.
HAHA! Sen körde mamma hem & jag o Robin somnade inne i sängen.
Vaknade av att jag var genom svettig o helt torr i munnen, så vi la oss på soffan istället! & jag somnar IGEN!
& Robin pratar med mig, om vad vi ska äta. Han säger att han ska äta Ravioli. & jag svarar förlåt för jag somnar hela tiden :P HAHAHA! Vadå helt väck? ;)
Ajaaa.

Förresten, tyckte ni att de var rätt att Katerina åkte?

Förstår om ni inte orkar läsa HELA detta INLÄGG!
Ha en skön kväll! :D






Lördag

Idag sov vi ganska så länge, eller rättaresagt JAG!
Vaknade o gick upp, då ligger Robin i soffan o spelar Fifa.
Käkade frukost & tittade tv en stund. 
Sen blev de att plocka undan disken sen igår o skriva en inköps lista!
Va & stor handla på Ica kvatum. Blev massa mat o grejor. BEHÖVLGT!
Det ekade i både kyl & frys innan.. HAHA!
Blev tacos till mat, super gott!!
Nu väntar bara duschen, sen blir de film & mys resten av kvällen!♥ Om han kan släppa tv-spelet..
Som jag allt hoppas på!
Så till filmen blir de choklad pudding & vispgrädde! Robin fixade de snyggt innan o la de i glas!
Det får komma bild på de sen, när där är grädde o fix på ! :)

Hoppas ni får en mysig lördag, för det ska iallafall jag! :)

Glömde berätta att jag snackade med hyresvärden idag & vi fick lägenheten där nere :)
en 3:a nedre plan! SKÖNT! :D Så flytten sker i juni.. Underbart!


Fredagsmys.

Idag är de Fredag!
Mamma&Michelle kom imorse. Vi käkade frukost & snackade om massa.
Sedan gick vi o vilade oss, sen steg vi upp igen vid 11.30.
Käka lunch o så.
Mamma skulle till sitt nya jobb & löne förhandla, & de gick bra.
Sen ringde mamma när hon var påväg tillbaka, så blev de att vi duschade snabbt! ( inte tillsammans ) haha..
Sen bort till ekeboda o hälsa på mormor som sålde kakor o kaffe borta i blomster affären!
Hon hade bakat daimrulltårta, så himla god!
Sen skulle vi till apoteket, va där i EN TIMME! Så mycket folk där var alltså.
Helt sinnes sjukt. Så Robin var to.m hemma före mig :o ..

Skulle egentligen köra till staffanstorp, men Robin orkade inte. Tröttfis är han.
Får se om de blir av imorgon istället.
Va nere på gottan & handla lite, han i kassan frågar är de tvillingar & när de är dags.

Han är alltid så glad när han träffar oss, skrattar & pratar för fullt! Vi är ju stammisar där ;) HAHA!
Nu blir de bara mys i soffan & invänta big brother!
Ha en underbar fredag. ♥



Så fina! ♥

Eslöv.

Idag har jag & mamma först varit på vårdcentralen o tagit prover.
Sen ringde jag in till lund, så jag fick ändrat tiden. Så ska va där den 11/5 ist, då jag är i v 30+0.
Prata om förlossning. Ser fram emot de faktiskt. Sen en dag skulle vi gå ner o kolla på förlossningen.
Sen körde vi till Eslöv till Morfar&Ann-britt. Va där vid halv 11 & kom hem vid 15.30 kanske!
Mycket trevligt. Helena & Sanna var också där, första gången jag träffade den lilla loppan! Så sööööt.

Har sån fruktansvärd halsbränna, så jag håller på att få flipp!
Bränner som attans. Dessutom kan jag inte skita! :/ mindre kul kan jag påpeka..
Aja, förr eller senare kommer de väll ut något! Kan inte ta i för mycket, även om jag skulle vilja. HAHA!
& mina fingrar är så otroligt svullna, kan inte ha ringar på fingrarna ens! Ser ut som prinskorvar..
Usch, nej nu klagar jag alldeles för mycket.. FÖRLÅT!



v29+1 tagen idag..


Morfar & Ann-Britt o Sanna! :) ♥

v 29+0

Idag går jag in i v 29.

Känns som tiden bara springer iväg. Man vet knappt vad som är verklighet eller något.
& vårt lilla hjärta kommer snaaaart! Nu är de inte länge kvar.
& antagligen blir jag ju igångsatt.. Så jag vet ju INTE exakt när de kommer att ske.
Får reda på mer i v36 då kan dem säga EXAKT! Eventuellt blir de redan då eller runt v37..
Dem tippar åt de hållet iaf. För att vår lilla plutt är större än vanligt..
Väger 1477g nu.. & är större runt mage & huvud än vad pluttis ska vara!
Så fortsätter plutten att växa så som nu, så kommer de bli tidigt!

Idag har jag städat hela lägenheten,så sköööönt att ha de rent o snyggt omkring sig IGEN!
Dessutom när jag skulle laga mat, så kokade vattnet, o jag skulle mäta upp vattnet till Robin's mos..
Tror ni inte att jag blir sjukt stressad &
BRÄNNER MIG?? AJAJAJ!
Robin kommer innanför dörren o jag berättar de, så tar han min hand som jag hade under vattnet & pussar på den!
Så söt han är, mitt lilla hjärta! ♥



diabetes läkaren

Idag är de tisdag, vilket betyder att då är de dags för samtal med läkaren.
Sist jag var inne i Lund fick jag reda på varför de inte va min gamla läkare som brukade ringa..
Han hade semester, för han börjar dra sig mot pensionen.. Själv tycker jag de är tråkigt.
Är de alltid någon man gillar som försvinner.
Men så smånigom kommer han tillbaka, & hoppas på att han stannar ett tag till..
Alltid när han ringer är han såååå glaaaad, "Hej! Dag Ursing här. Hur är det med dig Anna?"
& hans dialekt de är så härligt. Man blir glad av att prata med honom.


De va iaf någon annan som ringde idag, en kvinlig!
Höjde doserna lite.. Tar rätt så mycket insulin nu.. Blir nästan RÄDD!? haha..
De är inte vanligt att jag tar såååå MYCKET.. Brukar annars ligga runt 16-20..
Men nu är de 28-32. Inte dåligt. Spelar ingen roll om sockret ligger på 5 el 10..

Idag har jag faktiskt varit duktig, jane körde mig & miche till källhaga för att vi skulle möta mamma..
& ha följe med henne hem.. Vi gick ifrån källhaga, de är ändån en bit därifrån o hem till mig!
För engångs skull kunde jag gå så långt utan att ha ont. Men kände trycket ändå,mot blåsan..
Sen blev de inom Ankis Hörna o köpa med sig bagett hem, MUMS!



Avd 44

Sitter o läser på internet om avd 44 på kk!
Där jag ska ligga när lillplutten kommit ut..
Den avd är för komplikationer, blödningar, diabetes patieter!
Därför hamnar jag där. Har suttit o läst lite, intressant faktiskt!
Verkar vara mycket härlig personal, som vill en väl.
De sägs ju att dem säger att man ska amma si & så..
Men läste att de står att dem finns för en om man vill ha deras hjälp..
För att dem har utbildningar o så, för att de ska hjälpa sina patienter!
Så dem tvingar inte de på någon, att dem ska bossa över en..
Jag räknar väll att vi får ligga inlagda 3-7 dagar.. På mammas tid så la hon inne i 14 dagar..
& jag känner andra som åkt hem dagen efter, fast de haft sin diabetes..
Men samtidigt tycker jag att de är en trygghet att vara där dem första dagarna..
Vi ska få ett enkelt rum, de har min BM lovat mig! För jag sa att jag ligger där inte själv..
För jag vill ha Robin där!
Men när jag kom ungefär längst ner på sidan, ser jag att de kostar 80:- för mig & 250:- för partner.. Per dygn!
Jag kan väll känna att de blir ju dyrt om man ska vara där inne sålänge.. Helt otroligt att de ska kosta!
Men som sagt man har inte så mycket annat att välja på.
Sen läste jag lite om kjesarsnitt o så. Men vi hoppas ju på att de ska gå den normala vägen :)
Som de gör förhoppningsvis.




en bild på personalen där. ( vet inte om den är gammal )

Måndag

Idag har jag inte gjort allt för mycket...
Gick upp imorse käkade frukost, sen gick in o la mig igen!
Gick upp klockan 12 igen o då åt vi lunch & sen har vi bara latat oss & inte gjort ETT skit..
Verkligen skit tråkigt!!!
& drömt en massa skit.. Inte heller så trevligt,så man blir ju helt BENG i huvudet..
Vad är verklighet & vad är dröm?! typ WAKE UP! haha..


För övrigt så rör vår lille plutt på sig hela hela tiden, så mysig!
Längtar verkligen tills pluttis tittar ut till oss. Hoppas ju på snaaart!
Får reda på mer i v 36 hur de kommer att bli. För växer lillen så som nu, så blir de igångsättning tidigt.
Men jämnar de ut sig, så går jag antingen tiden ut eller så blir de i v38-39 :)
Så hoppas att nu den sista tiden bara springer iväg..



nyblogg.

hejsan svejsan!
jag kommer använda denna blogg istället.
Vill inte ha en lösen skyddad blogg. Pgr av att jag tycker de är kul att ha många läsare.
Jag kommer självfallet att skriva lika mycket här som jag gjorde i den andra. Den andra kommer också att vara kvar.Men kommer stå mer "privata" saker i den kanske. Tråkigt att få dumma kommentarer bara. Men jag har valt att strunta i de & kommer de fler så får jag kolla upp vem de är som inte har något eget liv. Utan måste klaga på andras.. Pgr utav all avundsjuka! De är precis vad de handlar om.. Men jag har mina aningar om vem de kan vara! & blir inte ett dugg förvånad.. Just DÄRFÖR har jag valt att sortera på facebook också, som jag sagt innan.. De jag har plockat bort, handlar inte om att jag inte vill ha kontakt med dem.. Utan att de finns folk som dem umgås med som är rätt nyfikna & käften går i ETT! & jag känner inte för att folk ska springa runder o prata om MITT liv.. Tycker att jag sköter de bäst själv.. Folk får absolut ha sina åsikter, men de går till en viss gräns.. Skiter fullständigt i vad som snackas om MIG egentligen.. Men drygt att MAN MÅSTE VARA ANONYM FÖR ATT BERÄTTA VAD MAN TYCKER OM FOLK!! Tycker självfallet att de är väldigt barnsligt.. Stå upp för er själva & va ärliga istället.. Tycker den/ni att jag är falsk, FINE! De rör inte mig i ryggen, men de är inte svårare än att säga de TILL MIG.. & inte kommentera de anonymt.. Skriv då namn , elller mejl adress så jag vet vem de är som tycker de. Jag uppskattar sanning! INTE falskhet. Tycker ni inte om mig för den jag är så säg det istället, eller tycker ni att jag gör något fel. SÄG DE! De är inte svårare.. Jag tar emot de & bryr mig sedan inte om de mer.. Så snälla NI , lägga KORKADE kommentarer.. Helt okej, men INTE om VÅRT BARN & dessutom INTE ANONYMT! LÄR ER ATT STÅ UPP FÖR VEM NI ÄR!!! Va inte rädda för er själva, de kommer man ingenstans med..


Sen skriver jag VAD jag VILL & BERÄTTAR VAD JAG VILL!! Man måste få vara nyfikna, men man måste acceptera vad folk vill också!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0